MINI GARDEN | O NAMA

Mini Garden kids bistro je malo urbano mesto za roditelje i decu gde dominiraju pastelne boje, sluša se i voli jazz a deca, osim na toboganima i penjalicama, imaju priliku da se igraju i razvijaju na raznovrsnim tematskim radionicama ili istražujući enciklopedije naše Mini biblioteke.
_ZS64974

Kod nas, osim na dnevno igranje, možete dovesti decu na predstave, tematske radionice ili doći porodično na vikend buffet doručak. Mi organizujemo i rodjendane po Vašem ukusu, a ponudu možete pogledati baš ovde na sajtu.

Osim toga, u okviru Mini Gardena imamo i mali ali odabrani concept store pa tako možete kupiti kvalitetnu garderobu, igračke i aksesoare domaćih proizvođača sa kojima saradjujemo i čije biznise s ponosom podržavamo.

Kapacitet prostora unutra je 100m2, a primamo do 35 odrasih i 20 dece u zimskom periodu, dok se taj broj duplira leti budući da planiramo prostranu baštu sa delom za igru.   Menu je brižljivo odabran. Osim zdravih napitaka i užina za decu, mislili smo na mame i njihovih “5 minuta”, na dojilje koje mogu da popiju bozu – poznatu po tome da podstiče proizvodnju mleka, ali i na tate i njihovu ljubav prema pivu, dobrom vinu… Probajte i naš Asai zdrav i ukusan obrok koji vole i deca, ili uživajte u svežim mafinima uz kapućino. Osim pića i obroka menu Mini Gardena ima u ponudi i pelene, pa ukoliko ste zaboravili a desi se mala “nezgoda” – mi smo tu! U Mini Garden kids bistrou bebe mogu slobodno da puze i po pločicama, jer osim što brinemo o higijeni, u zimskom periodu palimo podno grejanje zbog čega je pod uvek ugodno topao. U okviru toaleta imamo posebno mesto za presvlačenje najmlađih gostiju, a na raspolaganju su Vam i vlažne maramice i kreme za negu dečije kože. Fenovi za kosu su uvek izloženi za roditelje kako bi osušili mokre glavice mališana nakon igranja, a ukoliko Vam je potrebno imamo i Mini first aid kid za nepredvidjene okolnosti. Dobro došli u Mini Garden kids bistro!
image5_-scaled.jpeg
Mini Garden

Prostor

thumbnail_image2-1.jpg
image6.jpeg